Te is szeretnéd sokáig használni wokodat, serpenyődet?
Ezzel a hagyományos bambusz ecsettel a forró wokot is karcolásmentesen kitisztíthatod akár mosószer használata nélkül!
A legjobb, ha közvetlenül a használat után tisztítod meg a wokod, így könnyebben eltávolíthatók a maradványok. Önts vizet a wokba, és kavaró mozdulatokkal használd a kefét. Kezdd a felső részről, és haladj az alja felé. Öntsd ki a piszkos vizet és ha kell ismételd meg az előbbieket! Sokak szerint nem szokás a wokhoz mosószert használni, mások szerint pedig miért ne?
Egy dolog nagyon fontos: mindig töröld szárazra a wokodat, ne hagyd magától száradni, mert az rozsdásodáshoz vezethet!
Bár szivacsot vagy más, nem karcoló eszközt is használhatunk a wok tisztításához, a bambuszkefe, melyet kifejezetten erre találtak ki, megkönnyíti az életünket!
A bambusz épp annyira kemény, amennyire kell: az edényt nem karcolja, de az ételt leviszi.
A forró wok tisztításakor nem fog olvadni, mint a műanyag vagy akár a szivacs, így a bambuszkefe gyors és hatékony tisztítást tesz lehetővé.
Ez a kefe nemcsak wokok tisztítására, hanem öntöttvas serpenyők tisztítására is ideális! Ezzel a hasznos eszközzel egyszerű a wokunkat kitakarítani a nélkül, hogy mosogatószert vagy egyéb vegyszert kellene használnunk, így segít megőrizni a wok tapadásmentes rétegét és meghosszabbítja az edényeid élettartamát.
A vásárlás menetét, szállítási és fizetési információkat itt találod